zaterdag 16 maart 2013

De F8 dendert doorrrrr...(13-1)

Union F8 heeft, via een 13-1 overwinning op Achilles F3, zich stevig genesteld op de koppositie. Het team trok, met een lekker ondersteunende windkracht 4 in de rug, vanaf de aftrap met veel enthousiasme ten strijde. Al bij de rust stonden we met 8-0 voor, met doelpunten van Loek, Wim en Bocar (2 maal!). Extra leuk voor Bocar, die al enkele weken aasde op een doelpunt.

In de tweede helft werden ook onze verdedigers naar voren gestuurd, waardoor o.a. ook Rens en Joris zich in het doelpuntenfestijn konden mengen. Roef, Mees en Hannah werkten zich ook drie slagen in de rondte om de spitsen van bruikbare ballen te voorzien. Het arme Achilles werd uiteindelijk met 13 tegengoals weer richting Groesbeek gestuurd en keeper Rico hoefde maar een keer te vissen.
Man of the match: Bocar!

Hannah legt coach Marco nog even uit hoe we in de tweede helft gaan spelen, Bocar geniet nog na van zijn 2 fantastische doelpunten