zaterdag 13 april 2013

AWC uit, altijd lastig

We moesten vandaag in alle vroegte aantreden voor de wedstrijd tegen naaste concurrent AWC F7. Rico en Kasper ontbraken, Roef nam de plek in van Rico in het doel. Vanaf de aftrap was al duidelijk dat het geen makkie zou worden. De groenwitte zebra's kleunden er lekker in en wonnen veel persoonlijke duels en Union had duidelijk moeite om haar eigen spel te spelen. Keeper Roef hield ons nog eerst goed overeind met 3 fantastische reddingen, maar een harde schuiver in de hoek betekende toch de 1-0 achterstand. Met de rust was AWC al uitgelopen naar 5-0.

In de tweede helft kwam Union beter in haar spel. Achterin zat het nu georganiseerder in elkaar en ook onze middenvelders en aanvallers verdedigden goed mee. Een corner van Rens zorgde voor de 5-1. Wim zorgde in de laatste minuut voor een tweede Union-treffer. Einduitslag 6-2, in de eerste helft werden we overlopen maar het is heel knap dat we niet hebben opgegeven en in de tweede helft nog zo goed terugkwamen. Man of the match was natuurlijk keeper Roef die talloze goede reddingen verrichtte.