zaterdag 13 oktober 2012

Even voorstellen: Team Union F8

Na vijf competititie-wedstrijden is team Union F8 nog steeds ongeslagen en staan we zelfs op de eerste plek. Het team heeft al veel bijgeleerd en het is leuk om te zien hoe iedereen een rol vervult die hem/haar past en hoe ze elkaar aanvullen. We stellen hierbij alle teamleden nog even aan de volgers van de weblog voor:

Bocar: Niet de grootste, maar wel pijlsnel. Tegenstanders kennen hem vooral van zijn achterkant, want hij is iedereen veel te snel af.







Hannah: Stoere meid die opvallend vaak op de goede plek staat, net buiten de kluit om daar ballen op te pikken en ermee aan de haal te gaan. Koppelt een goed inzicht aan subtiele passing.


Joris: Speelt vaak van achteruit en heeft echte pitbull-kwaliteiten.  Is vrijwel niet te passeren en bijt zich in elke tegenstander vast, combineert dat ook nog eens met intelligente passes en een heel aardig schot.




Kasper: Heeft een mooie sliding in huis en grijpt vaak exact op het goede moment in om tegenstanders bij ons doel weg te houden. Was mede-matchwinnaar in de belangrijke overwinning bij AWC uit.


Loek: Een brok energie en dynamiek, koppelt mooie techniek aan snelheid. Speler die overal kan spelen en elke zaterdag weer opnieuw zijn waarde voor het team opnieuw bevestigt.







Mees: Sterke en grote midfielder die zich niet zomaar aan de kant laat zetten. Voorziet het spel zowel in en buiten het veld van optimistisch en deskundig voetbalcommentaar.


Rens: Robuuste en sterke voorstopper die zich moeiteloos heeft ingepast in het F8 spelsysteem. Heeft ook een erg lekkere trap in zijn benen, wat ongetwijfeld binnenkort tot doelpunten gaat leiden.





Rico: Stijlvolle keeper die zekere treffers voorkomt door mooi naar de uiterste hoeken van het doel te zweven. Heeft al menig punt voor de F8 binnen gesleept.  Past in het rijtje legendarische keepers: Frans de Munck - Jan van Beveren - Edwin van der Sar - Rico Berendsen.


 
Roef (l) en Wim (r)
Roef: Fanatieke speler met een mooie dribbel in de benen. Eenmaal aan de bal kiest hij altijd voor de goede oplossing, sterk naar voren gericht met altijd het vijandelijke doel in zicht. Onze eigen Johan Neeskens.   


Wim: Talentvolle voetballer die vorig jaar ook al competite-ervaring heeft mogen opdoen. Wim is werkelijk overal, ruimt achterin de ballen op om even later voorin te scoren. Prachtig schot in zijn  linkerbeen, weet hoe hij een kans moet afmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten