zaterdag 22 september 2012

De F8 is ook te sterk voor DVOL

De kanjers van de F8 slaan weer toe!
De tweede competitiewedstrijd is opnieuw door Union F8 gewonnen, met een dik verdiende 4-2 overwinning werden de Lentenaren van DVOL F6 naar huis gestuurd.
De eerste vijf minuten gaven een gelijkopgaande strijd te zien, met nauwelijks kansen voor beide ploegen. Het was Wim die na een minuut of zeven de score opende door een individuele actie over de linkerflank. Het publiek ging er eens goed voor zitten, want vanaf dat moment nam Union het initiatief. Doordat Union toch nog even per vergissing de verkeerde kant op ging voetballen kwam de spits van DVOL vrij voor ons doel en kon ook Rico de bal niet meer keren (1-1). Tijd om wat recht te zetten voor de F8. Voorin koos gelegenheidsspits  Hannah goed positie, ze werd bediend met een strakke dieptepass van Joris en mocht in een lange spurt alleen op de keeper af om de 2-1 in het netje te knallen. Door deze opsteker begon het nog beter te lopen. Achterin hielden Joris en Kasper de wacht, af en toe geassisteerd door de energiek spelende Loek en onze super ballenwegknaller Rens. Bocar was weer razendsnel en de sterke Mees vormde samen met Wim en Roef een heel goed blok in het middenveld. Wat ook meehielp was dat keeper Rico vandaag opnieuw in een bloedvorm verkeerde, hij maakte kort achter elkaar twee snoekduiken om de ballen toch nog uit zijn goal te werken.

Tactische aanwijzingen van Coach Marco in de rust voor de F8 spelers

Ook na de rust werd het goede spel voortgezet, de keeper van DVOL kreeg de bal niet goed weg en dit buitenkansje liet Loek zich vanzelfsprekend niet ontnemen (3-1). DVOL kwam nog een maal terug tot 3-2 toen we de bal wat te laconiek door het midden uitverdedigden, maar daarna ging Union overtuigend verder met zoeken naar de onvermijdelijke vierde treffer. Wim dook maar weer eens voor de keeper op en maakte het karwei af met de 4-2. Dit was ook de eindstand van weer een uitstekend gespeelde wedstrijd van de F8.
Volgende week spelen we UIT tegen het nog ongeslagen AWC uit Wijchen.