zaterdag 29 september 2012

Union F8 blijft gewoon winnen

Onze sportverslaggever Jos Berendsen:
Spannend was het al voor de wedstrijd, want zouden we wel met genoeg spelers zijn? Wim (onze sterspeler) had zich ziek afgemeld. Rico, Bocar waren net op tijd en Joris had blijkbaar ook in de file gestaan. En dan moest de wedstrijd tegen de koploper nog beginnen. Het leek of de ouders voor deze krachtmeting meer gespannen waren getuige het heen en weer gedribbel langs de lijn en dat nog wel in de regen. Onze jongens hadden nergens last van en onverdroten trok men ten aanval. AWC verdedigde zich knap en counterde een enkele keer gevaarlijk. Echter de verdediging met Joris, Kasper en Rens gaf geen krimp. Na een prachtige aanval via Loek, Hannah en Roef wist Kasper (dacht ik) te scoren. Even later scoorde de koploper de gelijkmaker en was het rust. Na rust bleef de wedstrijd spannend en had F8 het beste van het spel. Vanuit een zeker spelend middenveld met Mees, Bocar en Loek, die overal te vinden was en maar niet moe werd, kwamen er kansen voor ons team, maar we schoten soms te vroeg. AWC wist door goed verdedigen F8 nog tegen te houden maar had geen kans na een prachtig schot van Joris, 1-2! Daarna probeerden de Wijchenaren nog van alles, maar onze doelman Rico liet zich niet meer verschalken.
Al met al een prachtig resultaat  onder leiding van Jenny, die Marco bijna deed vergeten.